DESPRE NOI
COMANDA
PLATA SI LIVRARE
TERMENI SI CONDITII

TERMENI SI CONDITII

Vizitarea, folosirea sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.confiture.ro implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor. Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului www.confiture.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

www.confiture.ro este administrat de SC Morelle Garden SRL cu sediul social in Aleea Privighetorilor, nr 86P, corp A, ap A4-1, camera 1, sector 1, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti cu nr J40/165/2010, CUI 26380981.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare:
Pentru a putea cumpara de pe www.confiture.ro, trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website-ul nostru. In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca  accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

Pret si modalitati de plata:
Preturile prezentate includ TVA (9%). Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga si costurile de livrare. Plata produselor se efectueaza prin ordin de plata sau prin credit/debit card la plasarea comenzii online.

Informatii privitoare la livrare:
Termenul de livrare este de maxim 2 zile lucratoare, socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Acest termen poate fi modificat din motive independente de vointa noastra. Livrarea se face de catre o societate de curierat, la adresa specificata de client. Taxele de livrare sunt suportate de catre noi pentru livrarile a caror valoare este mai mare de 200 de lei sau de cumparator pentru livrarile cu valoare mai mica de 200 de lei.

In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de observatii aceste lucruri inainte de finalizarea comenzii. In ziua in care coletul cu comanda dumneavoastra va fi expediat, veti fi instiintat prin e-mail sau telefonic de catre noi. Coletul poate fi preluat de orice membru al familiei.
Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc veti fi instiintat in acest sens. In unele cazuri, produsul comandat poate fi inlocuit cu unul asemanator daca dumneavoastra doriti si sunteti de acord cu acest lucru. Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si daca vom fi instiintati in termen de 24 ore de la primirea coletului pe adresa de mail contact(@)confiture.ro.

Politica de confidentialitate:
Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra în caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate în platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform Legii, catre institutiile abilitate. In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/200, clientii nostrii au urmatoarele drepturi:
1) Dreptul la informare (art.12)
2) Dreptul la acces la date (art.13) - dreptul de a obtine, la cerere si în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.
3) Dreptul la interventie (art.14) - dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si în mod gratuit, urmatoarele: a)  rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale; b)  transformarea datelor personale nelegale în date anonime; c)  notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).
4) Dreptul la opozitie (art.15) - dreptul de a se opune, în mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.
5) Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) - dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost încalcate.
6) Dreptul de a face plângere la autoritatea de supraveghere (art.25).

Responsabilitati privind produsele
S.C. MORELLE GARDEN S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator. Returnarea produselor se poate efectua in conformitate cu dispozitiile OG 130/2000.

Litigii
Prin folosirea,vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si S.C. MORELLE GARDEN S.R.L. In cazul unor eventuale conflicte intre S.C. MORELLE GARDEN S.R.L. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

Diverse
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.
Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual www.confiture.ro.

Politica de retur
Daca esti nemultumit de produsele cumparate de la www.confiture.ro si vrei sa renunti la cumparare si implicit sa primesti banii inapoi, poti sa aplici pentru procedura de retur a produselor in maxim 10 zile lucratoare, conform dispozitiilor Ordonantei de Guvern nr.130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. Termenul de 10 zile lucratoare prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga:
a) pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator;
b) pentru servicii, din ziua încheierii contractului;
Prin contract la distanta se intelege contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta. Dreptul de retur in 10 zile lucratoare se adreseaza doar clientilor care au achizitionat produse online de pe site-ul www.confiture.ro. Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, în termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Conform Ordonantei nr. 130/2000 consumatorul este raspunzator de achitarea cheltuielilor aferente returnarii produselor catre comerciant. Dreptul de renuntarea la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.
Conform dispozitiilor Ordonantei nr. 130/2000, consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile (consumatorul si comerciantul) au convenit altfel:
a) contracte de furnizare de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii termenului de 10 zile lucratoare;
b) contracte de furnizare de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare care nu pot fi controlate de comerciant;
c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;
d) contracte de furnizare a inregistrarilor audio, video sau a programelor informatice, in cazul în care aceste inregistrari sau programe informatice au fost desigilate de catre consumator;
e) contracte de furnizare a ziarelor, periodicelor, jurnalelor magazin;
f) contracte de servicii de pariuri sau loterii;
Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe adresa de email contact(@)confiture.ro.

Securitatea datelor
Prin completarea formularului de inscriere si a formularului de comanda sunteti de acord ca datele dumneavoastra sa intre in baza de date a companiei MORELLE GARDEN SRL, inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal ca operator de date cu caracter personal sub numarul 32882, aceasta avand dreptul sa colecteze si sa administreze datele dumneavoastra cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.

www.confiture.ro colecteaza date cu caracter personal, numai cu acordul voluntar al clientului, pentru facturarea si expedierea comenzilor si/sau retururilor, pentru trimiterea de newslettere/sms-uri periodice, contactarea clientului pentru rezolvarea situatilor anterior/ulterior comenzii, contactarea clientului la cererea sa voluntara. Clientul are drept de acces, interventie si opozitie asupra datelor personale comunicate, conform legii 677/2001, in mod gratuit, printr-o cerere scrisa, semnata si datata. Datele personale furnizate nu vor fi difuzate catre terţi. Clientul are dreptul de a solicita, o singura data pe an, in scris, evidenta modului in care datele personale ale acestora sunt prelucrate.

 

INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC Morelle Garden SRL prin imputernicit Catalin Barbu, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: comert on-line, reclama, marketing si publicitate in scopul comertului on-line.

Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi aceste date, acestea fiind necesare pentru inscrierea in baza de date a clientilor nostrii in vederea prezentarii eventualelor noutati, oferte sau promotii. Refuzul dvs. determină neînscrierea dvs. în baza de date a clienţilor noştri. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi nu sunt comunicate altor destinatari.

Doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de SC Morelle Garden SRL prin intermediul magazinului on-line www.confiture.ro?

DA              NU

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată catre SC Morelle Garden SRL, cu adresa de corespondenta Aleea Privighetorilor, nr 86P, corp A, ap A4-1, camera 1, Bucuresti, sector1 sau la adresa de email contact@confiture.ro in atentia d-nului Catalin Barbu, administratorul Societatii. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

SC Morelle Garden SRL

Copyright© 2014 confiture.ro | ANPC - 021-9551 | SOL