SUC DE CATINA CU MIERE

SUC DE CATINA CU MIERE


Cătina și mierea merg cel mai bine împreună, antioxidanții și vitaminele din cătină fac o pereche extraordinară cu substanțele nutritive din mierea de albine. De aceea cătina cu miere este un preparat natural, recomandat din toată inima și cu toată încrederea de nutriționiști.

Puţine plante din flora autohtonă, ba chiar mondială pot rivaliza cu cătina românească în privinţa calităţilor curative şi diverselor aplicaţii medicale. Cu fructele sale, ca nişte bobiţe aurii care se coc toamna, cătina ne oferă un nesperat ajutor tuturor, indiferent de vârstă sau afecţiuni. Vitaminizantă de excepţie, antioxidantă redutabilă şi neîntrecută stimulatoare a sistemului imunitar, cătina are încă multe valenţe necunoscute publicului larg. Până în prezent cercetările au confirmat faptul că fructele de cătină constituie cea mai bogată sursă naturală de vitamina A, vitamina E, carotenoizi şi flavonoizi. Conţine şi cantităţi mari de vitamina C, vitaminele B1, B2, K, F şi P, alături de microelemente, acizi graşi esenţiali şi fitostenoli.

Mierea polifloră este cea mai bogată în nutrienții și substanțele necesare omului și este cel mai complet aliment natural din câte există la momentul de față. Are o culoare ȋnchisă - roșiatică și este obţinută dintr-un buchet floral diversificat, ceea ce-i conferă o aromă deosebită și un gust foarte plăcut. 

Ingrediente: suc de catina obtinut prin presare la rece (50%) si miere poliflora (50%). Agitati usor inainte de folosire. inainte si dupa deschidere, pastrati sticla la temperaturi sub 5 grade C. Odata deschisa sticla, consumati sucul in maxim 2 saptamani. Greutate neta: 350ml.

Preţ: 25,00 lei

Disponibilitate: În Stoc
Cant:  
Promoții
Copyright© 2014 confiture.ro | ANPC - 021-9551 | SOL