PACHETUL VITAMINIZARE

PACHETUL VITAMINIZARE


Pachetul contine un borcan de miere de salcam de 390g, un borcan de miere de salcam cu nuci si o sticla de catina cu miere la care se aduga un cadou -  un borcan de miere de floarea soarelui de 390g.

Oferta este valabila pana la epuizarea stocurilor.

Deoarece conține o combinație din mai multe tipuri de flori, tratamentul cu miere polifloră acoperă o gamă mai largă de afecțiuni: stimulează digestia și sistemul imunitar, crește pofta de mâncare și regenerează ficatul, indigestia și constipaţia, demineralizarea oaselor și osteorpoză, probleme ale sistemului nervos etc. Mierea de tei este un bun remediu pentru tuse, raceala, pneumonii, astm, bronsite, laringite; totodata calmeaza starile nervoase si este un bun remediu impotriva stresul si a insomniilor, are efecte pozitive in cazul starilor febrile iar datorita continutului ridicat in vitamine si aminoacizi intervine in inlaturarea starilor de oboseala. Nucile au o valoare medicinală impresionantă ȋncă din antichitate, studiile arătȃnd că ȋn combinaţie cu miere era folosit atȃt ca aliment dar mai ales pentru ȋntărirea sănătăţii și tratarea unor boli precum anemie, hipertensiune arterială sau probleme cu aciditatea la stomac.

Vitaminizantă de excepţie, antioxidantă redutabilă şi neîntrecută stimulatoare a sistemului imunitar, cătina are încă multe valenţe necunoscute publicului larg. Până în prezent cercetările au confirmat faptul că fructele de cătină constituie cea mai bogată sursă naturală de vitamina A, vitamina E, carotenoizi şi flavonoizi. Cătina și mierea merg cel mai bine împreună, antioxidanții și vitaminele din cătină fac o pereche extraordinară cu substanțele nutritive din mierea de albine.

ATENTIE! Mierea cristalizează după o anumită perioadă. Este un proces natural, fără ca prin aceasta caracteristicile mierii să fie diminuate și este un indiciu al calităţii produsului!

Valorile nutritionale /100g produs: valoare energetica 1384 KJ/326 kcal, grasimi 0g din care acizi grasi saturati 0g, glucide 81g din care zaharuri 81g, proteine 0.4g, sare 0g.

Preţ: 62,00 lei
Disponibilitate: În Stoc
Cant:  
Promoții
OFERTA MIERE - 15% reducere!
140,00 lei 119,00 lei
Copyright© 2014 confiture.ro | ANPC - 021-9551 | SOL