MIERE DE SALCAM 390g

MIERE DE SALCAM 390g


Mierea de salcȃm este considerată o miere de calitate superioară, aroma ei fiind cea mai discretă și fină, putȃnd sa fie folosită ca ȋndulcitor fără a denatura prea mult gustul alimentelor. Mierea de salcâm este fluidă, are o aromă și un gust foarte plăcut și o culoare aurie, minunată. Se cristalizează foarte greu, abia după un an, un an și jumătate, datorită conţinutului ridicat de fructoză. Mierea de salcȃm este un excelent pansament pentru stomac, putȃnd fi folosită în tratarea gastritelor și a ulcerului; fiind un antitusiv excelent, aceasta este ideală ca tratament pentru calmarea tusei. De asemenea, este folosită pentru a trata astenia și diferite nevroze.

Mierea de salcȃm este monofloră, fiind culeasă ȋn marea majoritate de la o singură specie de plantă, din salcȃm, dar avȃnd și alte flori ȋn componenţă. Mierea de salcȃm conţine vitaminele B1, B2, B6, B12, enzime, compuși aromatici, fitohormoni, acizi organici (lactic, malic, oxalic, citric), flavoane, flavonoide, dextrină, compuși ai azotului. In total, mierea de salcȃm conţine 435 substanţe.

ATENTIE! Mierea cristalizează după o anumită perioadă. Este un proces natural, fără ca prin aceasta caracteristicile mierii să fie diminuate și este un indiciu al calităţii produsului!

Valori nutriţionale / 100g de produs: glucide 82.4g (din care fructoză 41g, glucoză 35g, alte zaharuri 6.4g), apă 17g, proteine 0.19g, fibre 0.2g; valoare energetică 329kcal.

Miere culeasă ȋn iunie 2019.

Preţ: 18,00 lei

Disponibilitate: În Stoc
Cant:  
Promoții
Copyright© 2014 confiture.ro | ANPC - 021-9551 | SOL