MIERE DE SALCAM CU NUCI

MIERE DE SALCAM CU NUCI


Nucile au o valoare medicinală impresionantă ȋncă din antichitate, studiile arătȃnd că ȋn combinaţie cu miere era folosit atȃt ca aliment dar mai ales pentru ȋntărirea sănătăţii și tratarea unor boli precum anemie, hipertensiune arterială sau probleme cu aciditatea la stomac. Miezul nucii este foarte hrănitor, avȃnd proprietăţi energizante, laxative, vermifuge și antianemice. Nucile sunt bogate ȋn grăsimi (63%) bune pentru inimă, ȋmpiedicȃnd ȋngroșarea aterelor și prevenind apariţia atacului vascular cerebral. Nucile (și ȋn general alunele) sunt o colecţie de vitamine și minerale, ȋntre care se numară potasiu, fosfor 430mg%, calciu 70mg%, fier, vitamina C 15mg%, vitaminele B etc.

Mierea de salcȃm este considerată o miere de calitate superioară, aroma ei fiind cea mai discretă și fină. Mierea de salcâm este fluidă, are o aromă și un gust foarte plăcut și o culoare aurie, minunată. Se cristalizează foarte greu, abia după un an, un an și jumătate, datorită conţinutului ridicat de fructoză. Mierea de salcȃm este monofloră, fiind culeasă ȋn marea majoritate de la o singură specie de plantă, din salcȃm, dar avȃnd și alte flori ȋn componenţă. Mierea de salcȃm conţine vitaminele B1, B2, B6, B12, enzime, compuși aromatici, fitohormoni, acizi organici (lactic, malic, oxalic, citric), flavoane, flavonoide, dextrină, compuși ai azotului. In total, mierea de salcȃm conţine 435 substanţe.

ATENTIE! Mierea cristalizează după o anumită perioadă. Este un proces natural, fără ca prin aceasta caracteristicile mierii să fie diminuate și este un indiciu al calităţii produsului!

Preţ: 25,00 lei

Disponibilitate: În Stoc
Cant:  
Promoții
OFERTA MIERE - 15% reducere!
140,00 lei 119,00 lei
Copyright© 2014 confiture.ro | ANPC - 021-9551 | SOL