MIERE DE SALCAM CU MIGDALE

MIERE DE SALCAM CU MIGDALE


Migdalele conţin o serie de proprietăţi și aduc numeroase beneficii importante pentru sănătate, datorită concentraţiei ridicate de grăsimi mononesaturate. Acestea ajută la buna circulaţie a sȃngelui, ȋntăresc oasele, protejează pielea de factorii dăunători, ajută sistemul digestiv și menţin scăzut nivelul de zahăr din sȃnge.

Mierea de salcȃm este considerată o miere de calitate superioară, aroma ei fiind cea mai discretă și fină. Mierea de salcâm este fluidă, are o aromă și un gust foarte plăcut și o culoare aurie, minunată. Se cristalizează foarte greu, abia după un an, un an și jumătate, datorită conţinutului ridicat de fructoză. Mierea de salcȃm este monofloră, fiind culeasă ȋn marea majoritate de la o singură specie de plantă, din salcȃm, dar avȃnd și alte flori ȋn componenţă. Mierea de salcȃm conţine vitaminele B1, B2, B6, B12, enzime, compuși aromatici, fitohormoni, acizi organici (lactic, malic, oxalic, citric), flavoane, flavonoide, dextrină, compuși ai azotului. In total, mierea de salcȃm conţine 435 substanţe.

ATENTIE! Mierea cristalizează după o anumită perioadă. Este un proces natural, fără ca prin aceasta caracteristicile mierii să fie diminuate și este un indiciu al calităţii produsului!

Preţ: 25,00 lei

Disponibilitate: În Stoc
Cant:  
Promoții
OFERTA MIERE - 15% reducere!
140,00 lei 119,00 lei
Copyright© 2014 confiture.ro | ANPC - 021-9551 | SOL