MIERE DE SALCAM CU FISTIC MIERE DE SALCAM CU FISTIC

MIERE DE SALCAM CU FISTIC


Fisticul este recunoscut pentru proprietăţile nutriţionale şi reprezintă o sursă bună de proteine, grăsimi şi minerale. Datorită conţinutului ridicat de acizi graşi mononesaturaţi şi vitamina E, consumul regulat de fistic poate ajuta la scăderea colesterolului rău (LDL), previne instalarea diabetului, scade tensiunea arterială şi ajută digestia.

Mierea de salcȃm este considerată o miere de calitate superioară, aroma ei fiind cea mai discretă și fină. Mierea de salcâm este fluidă, are o aromă și un gust foarte plăcut și o culoare aurie, minunată. Se cristalizează foarte greu, abia după un an, un an și jumătate, datorită conţinutului ridicat de fructoză. Mierea de salcȃm este monofloră, fiind culeasă ȋn marea majoritate de la o singură specie de plantă, din salcȃm, dar avȃnd și alte flori ȋn componenţă. Mierea de salcȃm conţine vitaminele B1, B2, B6, B12, enzime, compuși aromatici, fitohormoni, acizi organici (lactic, malic, oxalic, citric), flavoane, flavonoide, dextrină, compuși ai azotului. In total, mierea de salcȃm conţine 435 substanţe.

ATENTIE! Mierea cristalizează după o anumită perioadă. Este un proces natural, fără ca prin aceasta caracteristicile mierii să fie diminuate și este un indiciu al calităţii produsului!

Valorile butritionale /100g produs: valoare energetica 1384 KJ/326 kcal, grasimi 0g din care acizi grasi saturati 0g, glucide 81g din care zaharuri 81g, proteine 0.4g, sare 0g.

Preţ: 29,00 lei
Disponibilitate: În Stoc
Cant:  
Promoții
OFERTA MIERE - 15% reducere!
140,00 lei 119,00 lei
Copyright© 2014 confiture.ro | ANPC - 021-9551 | SOL