DESPRE NOI
COMANDA
PLATA SI LIVRARE
TERMENI SI CONDITII

COMANDA

Produsele noastre pot fi comandate doar on-line pe site-ul confiture.ro.

Trebuie sa adaugati fiecare produs in cosul de cumparaturi, folosind butonul “Adauga in cos”. In cazul in care doriti sa stergeti anumite produse din cos, folositi butonul x din dreptul fiecarui produs. In cazul in care mai doriti sa cumparati ceva, folositi butonul “Continua cumparaturile”.

Pentru finalizarea comenzii, folositi butonul “Vezi cosul”. Veti fi directionat la o sectiune in care puteti sa estimati costurile de livrare si, prin apasarea butonului “Comanda” veti avea posibilitatea sa va creati un cont pentru a va inregistra sau sa plasati comanda fara inregistrare.

Odata inregistrat pe site, va veti crea un cont care va va ajuta sa economisiti timp, astfel incat veti cumpara mai usor produsele dorite si veti avea acces rapid si facil la istoricul si starea comenzilor.

Apasati apoi “Continuare” pentru a fi directionat la sectiunea in care trebuie sa completati informatiile de facturare, detaliile de livrare si metoda de plata, si in final, confirmarea comenzii.

Daca ati ales sa va creati un cont, dupa completarea tuturor acestor informatii, veti primi un e-mail de confirmare a comenzii. Odata completate, aceste date vor ramane inregistrate in contul dumneavoastra si nu va mai fi necesar sa le introduceti din nou in cazul unei noi comenzi, decat daca doriti sa schimbati adresa de livrare.

CUMPARATURI PLACUTE!

Copyright© 2014 confiture.ro | ANPC - 021-9551 | SOL